Convocatòria pel concurs del cartell de Carnaval de l’any 2020

Coordinadora Cultural de 9 Barris

Convocatòria pel concurs del cartell de Carnaval de l’any 2020 Data: Inici 20/12/2019

Límit entrega 28 gener 2020 a les 23:59h

La Coordinadora Cultural de 9 Barris busca un cartell que representi l’esperit de la festa del Carnaval de 9 Barris. Per això, convoquem un concurs de format anònim i obert a qualsevol persona que vulgui presentar el seva proposta. Us animem a participar-hi; tenim ganes de veure els vostres dissenys.

Requisits

Busquem un disseny pel cartell general presentat en format A3. El disseny ha d’incloure:

 

 • El nom de l’esdeveniment com a títol (Carnaval 9 barris 2020)
 • Les dates (del 20. de febrer fins al 22 de febrer)

El guanyador/a haurà d’adaptar la seva proposta als formats i als continguts següents:

 

 • A3 (dates i lema de la festa)
 • Un díptic A5 (dates i programació dels diferents dies i altres informacions que siguin d’interès)
 • Format de 148,5x420mm (per a penjar a comerços, amb la programació dels dies).

La proposta de cartell ha de ser anònima. El nom de l’autor/a no ha de ser visible a l’obra presentada al concurs (les dades de contacte l’autor/a s’han d’incloure dins d’un sobre tancat).

Bases

 

 1. La participació en aquest concurs és lliure i està oberta a tothom.

 

 1. Les obres presentades han de ser de creació pròpia, originals i inèdites.

 

 1. Es pot emprar qualsevol tècnica a l’hora de realitzar el disseny, sempre i quan es pugui digitalitzar i presenti una qualitat òptima a l’hora d’imprimir còpies en els formats demanats.

 

 1. El concepte és totalment lliure i queda en mans de la creativitat de l’autor/a. Cal recordar que es valorarà especialment la menció a temes d’actualitat a Nou Barris, referència a llocs emblemàtics del districte o temes d’interès social.

 

 1. El disseny guanyador serà seleccionat d’entre els 5 finalistes per un jurat format per membres de la Coordinadora Cultural de 9 Barris.

 

 1. Un cop notificada la persona guanyadora del concurs, serà la responsable de maquetar el cartell i el díptic seguint les indicacions que proporcionarà l’entitat, afegint els textos (lema, programació i altres dades d’interès).

 

 1. És imprescindible que al disseny final, consti el logotip de la Coordinadora Cultural de 9 Barris com a organitzadora i el del districte de Nou Barris com a colꞏlaborador

(seran facilitats per la mateixa entitat).

 

 1. El cartell guanyador, només un cop maquetat i editat, serà propietat de la Coordinadora Cultural de 9 Barris, que podrà editar el cartell final en exclusiva sempre que ho cregui convenient. No obstant, l’entitat reconeixerà la propietat intelꞏlectual de l’obra a l’autor/a.

 

 1. Davant qualsevol dubte per allò que respecta a la interpretació de les bases, prevaldrà el criteri de la Coordinadora Cultural de 9 Barris.

Format de presentació

Es presentarà un sobre tancat anònim amb només el nom del concurs escrit que contindrà el següent:

Cartell imprès en Din A3 (297x420mm), si és possible sobre un suport (ja sigui cartolina, cartró ploma, etc.) per assegurar la integritat de l’obra. Si es presenta el disseny del díptic per separat també s’ha d’imprimir. No hi ha d’haver aquí cap menció a l’autor/a.

S’ha d’introduir també un altre sobre tancat amb les dades de l’autor/a (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic.)

El guanyador/a, un cop notificat/da, haurà de poder proporcionar a la Coordinadora Cultural una còpia digital de la mateixa obra, en format pdf.

Veredicte:

La data límit d’entrega de les obres és el 28 gener 2020 a les 23:59h a qualsevol de les següents adreces:

Casal Joves de Guineueta, Pl Can Ensenya s/n. Casal Joves de Porta, C/ estudiant nº 1.

Casal Joves de Prosperitat, Avda. Rio de Janeiro nº 100. Kasal Joves Roquetes, C/ Vidal i Guasch, nº 16.

La guanyadora o guanyador serà notificada el dia 30 gener i obtindrà un premi de 250€ pel seu disseny i pel treball de maquetació. Tindrà fins al dia 1 de febrer per editar i maquetar el cartell i el díptic.

La Coordinadora Cultural de 9 Barris es reserva el dret a declarar el concurs desert si considera que les obres presentades no compleixen els requisits o les expectatives.

Demanem si us plau màxima difusió d’aquest document per tal que arribi a qualsevol persona que pugui estar interessada. Us animem a participar i esperem amb ganes veure les vostres propostes! Molta sort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s